Připravte si: nakrájené kuřecí kousky masa nebo ryby.
2
Marinádu dle návodu důkladně rozmíchejte ve vodě, až se rozpustí.
3
Do připravené marinády vložte nakrájené kuřecí kousky masa.
4
Maso masírujte v marinádě 5 min; marináda se během masírování musí vsáknout do masa.
5
Dejte odležet do lednice min. na 4 hodiny nebo nejlépe přes noc.
6
Obalovací směs nasypte do nádoby a připravte si další nádobu s vodou.
7
Marinované maso vložte do nádoby s vodou, poté vyjměte a vložte do nádoby s obalovací směsí. Maso obalte. Maso vyjměte, mírně oklepejte a znovu rychle ponořte do nádoby s vodou a opět obalte obalovací směsí.
8
Takto připravené maso smažte ve frit. hrnci na 170°C nebo ponořené hluboko v oleji na pánvi. Kousky masa rozmístěte při smažení tak, aby neležely na sobě. Takto získáte výborně ochucené, křehké, šťavnaté křupavé stripsy typu Fastfood.